ÓBUDAI ÖRÖKKLUB indul októberben

A Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó családokért  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával ÓBUDAI ÖRÖKKLUBOT indít, amelynek az Óbudai Közösségi Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.) ad otthont. Az örökklubban szeretettel várunk minden örökbefogadó családot, szülőket, nagyszülőket és gyerekeket, örökbefogadásra várakozót és felnőtt örökbefogadottakat is.

Először 2022. OKTÓBER 16-án VASÁRNAP 15 ÓRÁTÓL találkozhatnak egymással az örökbefogadásban érintett családok, érdeklődők egy jó hangulatú és hasznos eseményen, ahol a szülők sorstársak között, szakemberek segítségével beszélgethetnek az örökbefogadásról, és a gyermekeket is hasznos és érdekes közös játékokkal és fejlesztő mesefoglalkozással várják a szervezők.

Az Óbudai Örökklub további foglalkozásai újabb izgalmas témákkal novemberben, februárban és márciusban kerülnek megrendezésre.

Az örökbefogadó szülőket és az örökbefogadásra várakozókat kellemes környezetben informatív előadás, és tartalmas beszélgetések várják. Az első alkalom témái: milyen a sikeres örökbefogadás, és melyek az örökbefogadó szülők speciális feladatai a gyermekek különböző életkori szakaszaiban.

Ezalatt a gyermekeket külön teremben bábos mesekuckó, ÖRÖKMESE LEGO foglalkozás várja.

Az első óbudai örökklub programsorozat INGYENES, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSex3G0yq3qhn1N8cY2EBUU6vPqwNn87D6ytYwkqlxijNoGCLA/viewform

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

 

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

ÓBUDAI ÖRÖKKLUB indul októberben

A Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó családokért  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával ÓBUDAI ÖRÖKKLUBOT indít, amelynek az Óbudai Közösségi Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.) ad otthont.

KOR-TÁRS-ÓRÁK a T-Art Alapítvány szervezésében

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával a T-Art Alapítvány ingyenes képzőművészeti ismeretterjesztő programot kínál a harmadik kerületi iskolák számára. A programot az alapítvány kurátora, Tenk Dóra, kamasz coach,

Egészségnap harmadik kerületi látássérültek számára

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének megbízásával Egészségnapot tartanak harmadik kerületi látássérülteknek. Békásmegyeren a Közösségi Házban (1039. Csobánka tér 5.) szeptember

BERGUSON Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa

A BERGUSON Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa idei utolsó eseménye a Keviczky József Kerékpáros Teljesítménytúra, melyet 2022. szeptember 11. tartanak 35, 70, 120 kilométeres távokkal. A rajt

Skip to content