Itt leszek! Fesztivál

 

Szeretettel hívunk az Emberi Jogi Nevelők Hálózata, Óbuda-Békásmegyer Cigány Nemzetiségi Önkormányzat, Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és partnerei által, Itt leszek! Fesztivál címmel szervezett nagyszabású eseményre.

A Fesztiválra fiatalokkal, gyerekekkel foglalkozó szakembereket várunk: pedagógusokat, civil és szociális területen dolgozó kollégákat.

Fókuszban a személyes megújulás és a szakmai fejlődés!

Szeretettel várunk Benneteket is, ha érdekelnek a témák, szeretnétek mentálisan és szakmailag is feltöltődni!

Részvételi díj: 3.000 Ft, amely tartalmazza a kávészünetet, a szendvicsebédet, a programokat és a játszóház használatát gyerekeknek.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és Óbuda-Békásmegyer Cigány Nemzetiségi Önkormányzat támogatásának köszönhetően a III. kerületben élő vagy ott dolgozó szakemberek 50% kedvezménnyel vehetnek részt a rendezvényen!

PÁLYÁZAT: 2023.09.15-ig

Pályázz erre a linkre kattintva, ha van kedved egy 90 perces workshopon, műhelymunkán vagy a program ideje alatt standon megmutatni, milyen témával foglalkozol, milyen módszereket használsz; vagy szívesen beszélgetsz a résztvevőkkel a piactéren, a standoknál.

Mivel a program elsősorban fiatalokkal dolgozó pedagógusoknak, civil és szociális szakembereknek szól, így a nekik szánt programokat várjuk.

A Fesztivál programját ide kattintva tudjátok megnézni!

Részt veszek az Itt leszek! Fesztiválon! – jegyvásárlás

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

Ha február, akkor Civil Véradás!

  Ráadásul idén februárban ez nem is akárhányadik, hanem a tizedik alkalom! A véradás önzetlen jócselekedet, mely erősíti az összetartozás érzését, és amellyel a legnagyobb

Madárkarácsony a Táborhegyi parkban

  Óbuda-Hegyvidékiek Egyesülete a Táborhegyi parkban rendezett madárkarácsonyával gazdagította kerületünk az „Év madárbarát települése” kitüntető címhez kapcsolódó eseményeit. Az Erdőalja úti iskola diákjai és Táborhegy

Elkészült kerületünk második civil portfóliója

  Tíz társadalmi, környezetvédelmi célokat megvalósító szolgáltatást tartalmaz Óbuda-Békásmegyer második civil portfóliója, amelyben kerületi civil szervezetek vállalatoknak kínált együttműködési javaslatai, szolgáltatásai kerülnek bemutatásra. A portfólió

Skip to content