KOR-TÁRS-ÓRÁK a T-Art Alapítvány szervezésében

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával a T-Art Alapítvány ingyenes képzőművészeti ismeretterjesztő programot kínál a harmadik kerületi iskolák számára.
A programot az alapítvány kurátora, Tenk Dóra, kamasz coach, tréner, művészeti mentor vezeti.
Dóra közel 10 éve szervez játékos tárlatvezetéseket, foglalkozásokat kortárs képzőművészeti kiállításokhoz, tart családi alkotónapokat, szakkört és táborokat.
A program keretében a gyerekek bepillantást nyernek a kortárs művészetbe, támpontokat kapnak a művek befogadásához, megismerik a műelemzés alapjait. A befogadott alkotások a gyerekeket érintő témákat vetnek fel, a cél ezekről egy kötetlen beszélgetés kialakítása, lehetőségek szerint önismereti élmény biztosítása.
A beszélgetést saját élményű alkotás követi. Az alapítvány törekszik olyan technikák bemutatására, melyek használata legtöbbször iskolai tanórák keretein belül nehezen megoldható.
A foglalkozások ingyenesen elérhetőek jelentkezési sorrendben meghatározott feltételek szerint és adott keretig 2022. november 30-ig.

A jelentkezés a következő email címen:dora.tenk@gmail.com

A foglalkozások ideálisan 2 x 45 percet igényelnek.
Várjuk a jelentkezéseket!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

AlaCOOLj! társasjáték bemutatása

  Az önkéntesek, tagok elérése, bevonása, hatékony foglakoztatása nagyon fontos eleme a civil munkának. Annak érdekében,  hogy ezt minél hatékonyabban végezhessük, ráadásul a középiskolás fiatalokat

Skip to content