KOR-TÁRS-ÓRÁK a T-Art Alapítvány szervezésében

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával a T-Art Alapítvány ingyenes képzőművészeti ismeretterjesztő programot kínál a harmadik kerületi iskolák számára.
A programot az alapítvány kurátora, Tenk Dóra, kamasz coach, tréner, művészeti mentor vezeti.
Dóra közel 10 éve szervez játékos tárlatvezetéseket, foglalkozásokat kortárs képzőművészeti kiállításokhoz, tart családi alkotónapokat, szakkört és táborokat.
A program keretében a gyerekek bepillantást nyernek a kortárs művészetbe, támpontokat kapnak a művek befogadásához, megismerik a műelemzés alapjait. A befogadott alkotások a gyerekeket érintő témákat vetnek fel, a cél ezekről egy kötetlen beszélgetés kialakítása, lehetőségek szerint önismereti élmény biztosítása.
A beszélgetést saját élményű alkotás követi. Az alapítvány törekszik olyan technikák bemutatására, melyek használata legtöbbször iskolai tanórák keretein belül nehezen megoldható.
A foglalkozások ingyenesen elérhetőek jelentkezési sorrendben meghatározott feltételek szerint és adott keretig 2022. november 30-ig.

A jelentkezés a következő email címen:dora.tenk@gmail.com

A foglalkozások ideálisan 2 x 45 percet igényelnek.
Várjuk a jelentkezéseket!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

ÓBUDAI ÖRÖKKLUB indult az ÓKK-ban

A Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó családokért  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával ÓBUDAI ÖRÖKKLUBOT indított, amelynek az Óbudai Közösségi Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.) ad otthont.

KOR-TÁRS-ÓRÁK a T-Art Alapítvány szervezésében

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával a T-Art Alapítvány ingyenes képzőművészeti ismeretterjesztő programot kínál a harmadik kerületi iskolák számára. A programot az alapítvány kurátora, Tenk Dóra, kamasz coach,

Egészségnap harmadik kerületi látássérültek számára

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének megbízásával Egészségnapot tartanak harmadik kerületi látássérülteknek. Békásmegyeren a Közösségi Házban (1039. Csobánka tér 5.) szeptember

BERGUSON Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa

A BERGUSON Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa idei utolsó eseménye a Keviczky József Kerékpáros Teljesítménytúra, melyet 2022. szeptember 11. tartanak 35, 70, 120 kilométeres távokkal. A rajt

Skip to content