KOR-TÁRS-ÓRÁK a T-Art Alapítvány szervezésében

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával a T-Art Alapítvány ingyenes képzőművészeti ismeretterjesztő programot kínál a harmadik kerületi iskolák számára.
A programot az alapítvány kurátora, Tenk Dóra, kamasz coach, tréner, művészeti mentor vezeti.
Dóra közel 10 éve szervez játékos tárlatvezetéseket, foglalkozásokat kortárs képzőművészeti kiállításokhoz, tart családi alkotónapokat, szakkört és táborokat.
A program keretében a gyerekek bepillantást nyernek a kortárs művészetbe, támpontokat kapnak a művek befogadásához, megismerik a műelemzés alapjait. A befogadott alkotások a gyerekeket érintő témákat vetnek fel, a cél ezekről egy kötetlen beszélgetés kialakítása, lehetőségek szerint önismereti élmény biztosítása.
A beszélgetést saját élményű alkotás követi. Az alapítvány törekszik olyan technikák bemutatására, melyek használata legtöbbször iskolai tanórák keretein belül nehezen megoldható.
A foglalkozások ingyenesen elérhetőek jelentkezési sorrendben meghatározott feltételek szerint és adott keretig 2022. november 30-ig.

A jelentkezés a következő email címen:dora.tenk@gmail.com

A foglalkozások ideálisan 2 x 45 percet igényelnek.
Várjuk a jelentkezéseket!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

Táncolni JóóÓbuda! – Békásmegyer

  Mi lehetne jobb, mint vidám zenére mozogni, táncolni? A Diamond Sportegyesület és Harcművészeti Iskola, amely már 32 éve működik Óbudán, beindította a zenés-táncos rendezvényeket, havi

Idén is tavaszi Római-parti szemétszedés

Május 20-án szemétszedési akcióra várunk mindenkit, akinek fontos a Római-part tisztasága. A Mi Rómaink Egyesület vezetésével és civil szervezetek közreműködésével szemétszedési akciót hirdetünk, hogy együtt

Nyárindító Játékfesztivál

  A nagy sikerre való tekintettel 2023. június 3-án (szombaton) ismét egész napos játékfeszti­vált rendez a homoludens.hu Egyesület a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. Gyerekjátékokkal

Nyári napközis lovas táborok

  Az Aranypatkó Lovarda 2023-ban is sok szeretettel várja a 5-14 éves korú, kezdő és haladó lovas gyerekeket napközis táborukba! TURNUSOK: 1. JÚNIUS 19.- 23.

Jóbuda Harmadik KerületiKözösségi Alapítvány padavató

Fogadjon örökbe Ön is egy padot!

  A JÓbuda Közösségi Alapítvány április 25-én padavatót tartott a Pók utcai lakótelep Máltai játszótere melletti fitneszpark két padjánál. Az ünnepélyes átadón dr. Kiss László,

Skip to content