Meghívó “Az idegrendszer és a zene kapcsolata” workshopra

 

Hogyan képes a zene jelentős pozitív változást elérni az életminőségünkben? Erről szól a “MOZGÁSPSZICHOLÓGIA–ZENE–ÉLETÖRÖM” Egyesület következő előadása a Milton Friedman Egyetemen, 2023. október 26-án, csütörtökön.

Az előadás/workshop témája a mozgáspszichológia lesz, azon belül pedig az idegrendszer és a zene kapcsolata. A program az MZÉ Egyesület előadássorozatának második része.

Az első előadáson, mely A hangulat gyógyító ereje címet viselte, bemutatták a mozgáspszichológia történetét, kialakulásának körülményeit, valamint rámutattak, hogy a dopamin termelése milyen elképesztő pozitív hatással bír az emberi szervezetre, illetve hogy az örömök, a pozitív gondolatok, a pozitív tettek, önmagunk és mások segítése mennyire sokat jelent az egészségmegőrzés szempontjából. Az előadás interaktív részében a lelkes zumbacsapattal együtt a közönség is átmozgathatta magát, majd az érdeklődők mediterrán ételek kóstolóján vehettek részt.

Az előadássorozat második részében hasonló pozitív élmények várják az érdeklődőket!

Időpont: 2023. október 26. 11.00–13.00

Helyszín: Milton Friedman Egyetem (1039 Budapest, Kelta u. 2.)

Előadó: Veronika Berger Mezei, mozgáspszichológia terapeuta, zumbaoktató, előadóművész

Legyen Ön is részese egy összetartó közösségnek, ismerje meg a mozgás és a pozitív életmód erejét!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

AlaCOOLj! társasjáték bemutatása

  Az önkéntesek, tagok elérése, bevonása, hatékony foglakoztatása nagyon fontos eleme a civil munkának. Annak érdekében,  hogy ezt minél hatékonyabban végezhessük, ráadásul a középiskolás fiatalokat

Skip to content