Nyárindító Játékfesztivál

 

A nagy sikerre való tekintettel 2023. június 3-án (szombaton) ismét egész napos játékfeszti­vált rendez a homoludens.hu Egyesület a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. Gyerekjátékokkal és felnőtt társasjátékokkal várnak minden játszani vágyó 5 év feletti kicsit és nagyot. Több mint 50 féle, köztük nemzetközi- és magyar játékdíjas játékok: izgalmas, különleges stratégiai-, logikai-, nyelvi- és kvízjátékok; gyerekeknek készségfejlesztő és építőjátékok is kipróbál­hatók a nap folyamán. Játékmesterek segítik az asztaloknál a szabályok gyors elsajátítását.

Aki játszik, nyerhet is: kétszer tartanak ajándéksorsolást.

Ki szeretnéd nyújtóztatni lábaidat? Akkor próbáld ki a dobójátékokat a Múzeum udvarán, vagy ügyeskedhetsz óriás fajátékokkal is. Nagyobb gyerekek számára elektromos darts tábla is rendelkezésre áll. Ha nem csak játszanál, kézműves játékokat is készíthetsz, vagy papírhajtogatást is tanulhatsz.

Akár hozod barátaidat, családodat, akár itt szerzel új játszótársakat, biztos lehetsz abban, hogy jó hangulatban telnek majd az órák!

Különleges lehetőség: Az a III. kerületi iskola, ahonnan a legtöbb (de legalább 20) diák érkezik a rendezvényre játszani, egy játékdélutánt nyer a homoludens.hu Egyesület közreműködésével!

A program múzeumi belépővel III. kerületi lakosoknak ingyenes.

 

 

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

AlaCOOLj! társasjáték bemutatása

  Az önkéntesek, tagok elérése, bevonása, hatékony foglakoztatása nagyon fontos eleme a civil munkának. Annak érdekében,  hogy ezt minél hatékonyabban végezhessük, ráadásul a középiskolás fiatalokat

Skip to content