Pályázati felhívás az „Év Fővárosi Civil Szervezete” elismerő címre

 

Pályázzon az „Év Fővárosi Civil Szervezete” elismerő címre!

Civil szervezetként nap mint nap Budapestért és az itt lakókért dolgoznak? Munkájukkal hozzájárulnak a város fejlődéséhez és élhetőségéhez, a budapestiek jólétéhez? Akkor pályázzanak „Az Év Fővárosi Civil Szervezete” címre!

Immár másodszor nyílik arra lehetőség, hogy budapesti civil szervezetek „Az Év Fővárosi Civil Szervezete” díj keretében széles körben bemutatkozzanak és induljanak az elismerő címért. A cím elnyerésével 1 millió forint pénzjutalom és a Városháza szimbolikus kulcsa jár, emellett a nyertes szervezet egy éven keresztül (2024. február 1. és 2025. február 1. között) használhatja saját kommunikációjában „Az Év Fővárosi Civil Szervezete” megnevezést.

A pályázat leadási határideje: 2023. szeptember 17.

Pályázni a következő hivatkozáson elérhető pályázati űrlap kitöltésével: https://bit.ly/fovarosicivildij2024, és a pályázati felhívás kötelező mellékleteinek (1. és 2. sz. melléklet, valamint a szervezet tevékenységét bemutató max. 5 db fotó) a civiliroda@budapest.hu e-mail címre történő megküldésével lehet.

Személyesen is lehet pályázatot leadni, ebben az esetben az online elérhető űrlap kitöltése helyett – a pályázati felhívás kötelező mellékletein felül – a 3. sz. mellékletet kell kitölteni és a Főpolgármesteri Hivatal Központi Ügyfélszolgálatán leadni.

A pályázás részletes feltételeinek és menetének megismeréséhez, és a pályázathoz csatolandó dokumentumok eléréséhez kérjük látogasson el a Budapest Portálra (kattintson ide)! Az elismerő címről és a díjat első alkalommal elnyerő Utcajogász Egyesületről bővebben a https://civil.budapest.hu/civildij/ oldalon tájékozódhat.

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

Ha február, akkor Civil Véradás!

  Ráadásul idén februárban ez nem is akárhányadik, hanem a tizedik alkalom! A véradás önzetlen jócselekedet, mely erősíti az összetartozás érzését, és amellyel a legnagyobb

Madárkarácsony a Táborhegyi parkban

  Óbuda-Hegyvidékiek Egyesülete a Táborhegyi parkban rendezett madárkarácsonyával gazdagította kerületünk az „Év madárbarát települése” kitüntető címhez kapcsolódó eseményeit. Az Erdőalja úti iskola diákjai és Táborhegy

Elkészült kerületünk második civil portfóliója

  Tíz társadalmi, környezetvédelmi célokat megvalósító szolgáltatást tartalmaz Óbuda-Békásmegyer második civil portfóliója, amelyben kerületi civil szervezetek vállalatoknak kínált együttműködési javaslatai, szolgáltatásai kerülnek bemutatásra. A portfólió

Skip to content