Sportágválasztó a Külker telepen és “hajóbúcsúztató” a szállodahajó helyén a Római-parton

Szeptember 16-án pénteken 14 és 18 óra között “sportágválasztó” nyílt napot tart a Külker Evezős Klub Óbuda a Külker telepen (1039 Bp. Szent János utca 7. – bejárat a Kossuth Lajos üdülőpart felől).
Minden 10 év feletti, úszni tudó gyermeket szeretettel várnak.
A nyílt nap keretében bemutatják az evezést, az edzési lehetőségeket és a bátrabbakat vízre is viszik.
A tanév elején sok gyerek keres új sportolási lehetőséget, ezért megnyílnak a Külker kapui, hogy kipróbálhassák az evezést és remélhetőleg minél többen kedvet kapjanak hozzá.

Szintén szeptember 16-án péntek délután – nagyjából 16 óra körül – egy rövid megemlékezést tartanak néhány vízisport-egyesülettel közösen arról, hogy sok-sok év után végre eltűnt a Római-partról a szállodahajó, ami évek óta keserítette az evezősök, kajak-kenusok életét.
Délután négy óra körül vízre szállnak a környékbeli evezős és kajak-kenu klubok képviselői és eleveznek a szállodahajó egykori helyére, ahol röviden megemlékeznek arról, hogy jobb a római-parti élet a szállodahajó nélkül…

EVEZÉS – KEK – Külker Evezős Klub Óbuda – rowing in Budapest, Hungary (kulkerek.hu)

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

AlaCOOLj! társasjáték bemutatása

  Az önkéntesek, tagok elérése, bevonása, hatékony foglakoztatása nagyon fontos eleme a civil munkának. Annak érdekében,  hogy ezt minél hatékonyabban végezhessük, ráadásul a középiskolás fiatalokat

Skip to content