Civil Üzleti Iskola indul Óbudán – Várjuk a civil szervezetek jelentkezését

Ingyenes üzleti szemléletű képzéssorozat a civil-vállalati-önkormányzati együttműködésekről

Szeretne szervezete vállalatokkal együttműködni, csak nem tudja hogyan induljon el? Szívesen ismerné meg vállalatok szempontrendszereit civil partnerségekkel kapcsolatban? Hiányzik a vállalati kapcsolatrendszer ahhoz, hogy elinduljon az üzleti partnerségek kialakításának útján? Mindezekre nyújt választ a most induló Civil Üzleti Iskola, mely a 3. kerületben működő civil szervezetek számára díjmentesen elérhető.

Új szemléletű, a civil-vállalati partnerségek előmozdítását támogató üzleti szemléletű képzési sorozatot indít Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, melynek célja a kerület fenntarthatóságát is támogató civil-vállalati kapcsolatok előmozdítása. A képzés során nem csak abba nyújtunk betekintést, hogy milyen kapcsolódási lehetőségek rejlenek a vállalati szektorban, hanem cégek részvétele mellet aktív kapcsolatok kialakítására is lesz lehetősége a résztvevőknek.

A hat alkalmas profilképzés során a civil szervezetek a vállalatokkal, intézményekkel való együttműködési lehetőségekbe kapnak gyakorlati betekintést és segítséget ahhoz, hogy saját üzleti portfóliójukat is kialakíthassák, amely hozzájárulhat a civil szektor működésének fenntartásához új típusú finanszírozási lehetőségek bemutatásával.

A Civil Üzleti Iskola induló létszáma: max. 50 fő (egy szervezettől max.2 fő jelentkezhet)

A képzés hossza: 6 képzési nap (+csoportos mentorációs alkalmak)

Jelentkezési határidő: 2022. június 30. (első alkalom: július 14.)

Jelentkezés: ezen ŰRLAP kitöltésével (A jelentkezések rögzítése érkezési sorrendben történik. Az első 50 fő számára tudunk helyet biztosítani a Civil Üzleti Iskolában!

Jelentkezés feltétele: a képzésen részt vehet minden olyan nonprofit szervezet, akik hivatalosan székhelyüket/telephelyüket tekintve a 3. kerületben bejegyzett szervezetként szerepelnek és/vagy a tevékenységüket bizonyíthatóan a 3. kerületben (is) végzik.

Részvételi díj: a képzés a résztvevők számára díjmentes, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának szervezésében valósul meg.

További információ: munkanapokon 9-16 óra között telefonon a +36 70 370 76 03 telefonszámon vagy e-mailen az info@civilimpact.hu.

A képzés szakmai együttműködő partnere a civil-vállalati-önkormányzati együttműködések és partnerségek piacvezető szervezete a Civil Impact Nonprofit Közhasznú Kft.

 

Részletes felhívás és program

Várjuk jelentkezésüket!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

ÓBUDAI ÖRÖKKLUB indult az ÓKK-ban

A Gólyahír Alapítvány az Örökbefogadó családokért  Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával ÓBUDAI ÖRÖKKLUBOT indított, amelynek az Óbudai Közösségi Központ (1032 Budapest, San Marco u. 81.) ad otthont.

KOR-TÁRS-ÓRÁK a T-Art Alapítvány szervezésében

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat támogatásával a T-Art Alapítvány ingyenes képzőművészeti ismeretterjesztő programot kínál a harmadik kerületi iskolák számára. A programot az alapítvány kurátora, Tenk Dóra, kamasz coach,

Egészségnap harmadik kerületi látássérültek számára

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával, a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének megbízásával Egészségnapot tartanak harmadik kerületi látássérülteknek. Békásmegyeren a Közösségi Házban (1039. Csobánka tér 5.) szeptember

BERGUSON Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa

A BERGUSON Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa idei utolsó eseménye a Keviczky József Kerékpáros Teljesítménytúra, melyet 2022. szeptember 11. tartanak 35, 70, 120 kilométeres távokkal. A rajt

Skip to content