Civil Üzleti Iskola indul Óbudán – Várjuk a civil szervezetek jelentkezését

Ingyenes üzleti szemléletű képzéssorozat a civil-vállalati-önkormányzati együttműködésekről

Szeretne szervezete vállalatokkal együttműködni, csak nem tudja hogyan induljon el? Szívesen ismerné meg vállalatok szempontrendszereit civil partnerségekkel kapcsolatban? Hiányzik a vállalati kapcsolatrendszer ahhoz, hogy elinduljon az üzleti partnerségek kialakításának útján? Mindezekre nyújt választ a most induló Civil Üzleti Iskola, mely a 3. kerületben működő civil szervezetek számára díjmentesen elérhető.

Új szemléletű, a civil-vállalati partnerségek előmozdítását támogató üzleti szemléletű képzési sorozatot indít Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, melynek célja a kerület fenntarthatóságát is támogató civil-vállalati kapcsolatok előmozdítása. A képzés során nem csak abba nyújtunk betekintést, hogy milyen kapcsolódási lehetőségek rejlenek a vállalati szektorban, hanem cégek részvétele mellet aktív kapcsolatok kialakítására is lesz lehetősége a résztvevőknek.

A hat alkalmas profilképzés során a civil szervezetek a vállalatokkal, intézményekkel való együttműködési lehetőségekbe kapnak gyakorlati betekintést és segítséget ahhoz, hogy saját üzleti portfóliójukat is kialakíthassák, amely hozzájárulhat a civil szektor működésének fenntartásához új típusú finanszírozási lehetőségek bemutatásával.

A Civil Üzleti Iskola induló létszáma: max. 50 fő (egy szervezettől max.2 fő jelentkezhet)

A képzés hossza: 6 képzési nap (+csoportos mentorációs alkalmak)

Jelentkezési határidő: 2022. június 30. (első alkalom: július 14.)

Jelentkezés: ezen ŰRLAP kitöltésével (A jelentkezések rögzítése érkezési sorrendben történik. Az első 50 fő számára tudunk helyet biztosítani a Civil Üzleti Iskolában!

Jelentkezés feltétele: a képzésen részt vehet minden olyan nonprofit szervezet, akik hivatalosan székhelyüket/telephelyüket tekintve a 3. kerületben bejegyzett szervezetként szerepelnek és/vagy a tevékenységüket bizonyíthatóan a 3. kerületben (is) végzik.

Részvételi díj: a képzés a résztvevők számára díjmentes, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának szervezésében valósul meg.

További információ: munkanapokon 9-16 óra között telefonon a +36 70 370 76 03 telefonszámon vagy e-mailen az info@civilimpact.hu.

A képzés szakmai együttműködő partnere a civil-vállalati-önkormányzati együttműködések és partnerségek piacvezető szervezete a Civil Impact Nonprofit Közhasznú Kft.

 

Részletes felhívás és program

Várjuk jelentkezésüket!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

Nyári élménytábor gyerekeknek

  Kedves Szülők és Gyerekek! Izgalmas nyári programot keresel gyermeked számára? Fontos számodra, hogy gyermeked az online térben tudatosan mozogjon, hogy az online térben is

Véradás a Vörösvári úti rendelőben

  A Magyar Vöröskereszt egy kerületi véradó eseményre hívja és várja a segíteni szándékozókat.     A program Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/1022672445945537  

TaBu Kerékpáros Teljesítménytúra

  2024. június 17-től lehet regisztrálni a BERGUSON Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa 2024. következő, 2024. június 30-i eseményére a TaBu Kerékpáros Teljesítménytúrára, ahol az indulók a

Nyomtatópályázat a Canon jóvoltából

  Tavaly 4 db Canon nyomtató talált gazdára kerületi civil szervezeteknél a Civil Üzleti Iskola során meghirdetett pályázatban. Nagy örömünkre szolgál, hogy idén a Canon

Hírek a civilszférából

Loading RSS Feed

Óbuda aktuál

Loading RSS Feed

Galéria

Skip to content