Civil Üzleti Iskola indul Óbudán – Várjuk a civil szervezetek jelentkezését

Ingyenes üzleti szemléletű képzéssorozat a civil-vállalati-önkormányzati együttműködésekről

Szeretne szervezete vállalatokkal együttműködni, csak nem tudja hogyan induljon el? Szívesen ismerné meg vállalatok szempontrendszereit civil partnerségekkel kapcsolatban? Hiányzik a vállalati kapcsolatrendszer ahhoz, hogy elinduljon az üzleti partnerségek kialakításának útján? Mindezekre nyújt választ a most induló Civil Üzleti Iskola, mely a 3. kerületben működő civil szervezetek számára díjmentesen elérhető.

Új szemléletű, a civil-vállalati partnerségek előmozdítását támogató üzleti szemléletű képzési sorozatot indít Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, melynek célja a kerület fenntarthatóságát is támogató civil-vállalati kapcsolatok előmozdítása. A képzés során nem csak abba nyújtunk betekintést, hogy milyen kapcsolódási lehetőségek rejlenek a vállalati szektorban, hanem cégek részvétele mellet aktív kapcsolatok kialakítására is lesz lehetősége a résztvevőknek.

A hat alkalmas profilképzés során a civil szervezetek a vállalatokkal, intézményekkel való együttműködési lehetőségekbe kapnak gyakorlati betekintést és segítséget ahhoz, hogy saját üzleti portfóliójukat is kialakíthassák, amely hozzájárulhat a civil szektor működésének fenntartásához új típusú finanszírozási lehetőségek bemutatásával.

A Civil Üzleti Iskola induló létszáma: max. 50 fő (egy szervezettől max.2 fő jelentkezhet)

A képzés hossza: 6 képzési nap (+csoportos mentorációs alkalmak)

Jelentkezési határidő: 2022. június 30. (első alkalom: július 14.)

Jelentkezés: ezen ŰRLAP kitöltésével (A jelentkezések rögzítése érkezési sorrendben történik. Az első 50 fő számára tudunk helyet biztosítani a Civil Üzleti Iskolában!

Jelentkezés feltétele: a képzésen részt vehet minden olyan nonprofit szervezet, akik hivatalosan székhelyüket/telephelyüket tekintve a 3. kerületben bejegyzett szervezetként szerepelnek és/vagy a tevékenységüket bizonyíthatóan a 3. kerületben (is) végzik.

Részvételi díj: a képzés a résztvevők számára díjmentes, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának szervezésében valósul meg.

További információ: munkanapokon 9-16 óra között telefonon a +36 70 370 76 03 telefonszámon vagy e-mailen az info@civilimpact.hu.

A képzés szakmai együttműködő partnere a civil-vállalati-önkormányzati együttműködések és partnerségek piacvezető szervezete a Civil Impact Nonprofit Közhasznú Kft.

 

Részletes felhívás és program

Várjuk jelentkezésüket!

OSZD MEG HA TETSZETT!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin

Nyári táborok támogatása 2023 – információk

Nyári táborok támogatása 2023 – Információk táborszervezőknek Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat 2023. évben is meghirdette a gyermek és ifjúsági nyári táborok támogatását civil szervezetek részére. annak érdekében,

Civil szervezeti vezetői workshop 2023

  2023. szeptember 11-én ismét kezdetét veszi a CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP   A workshop célja olyan információkon alapuló elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, amelyek segítségével

Elindult a Civil Üzleti Iskola második évada

2022-ben indítottuk el azt a hazánkban egyedülálló programot, amelynek célja összekötni a kerületben telephellyel rendelkező civil szervezeteket, vállalkozásokat és az önkormányzatot a szorosabb együttműködés érdekében.

Táncolni JóóÓbuda! – Békásmegyer

  Mi lehetne jobb, mint vidám zenére mozogni, táncolni? A Diamond Sportegyesület és Harcművészeti Iskola, amely már 32 éve működik Óbudán, beindította a zenés-táncos rendezvényeket, havi

Idén is tavaszi Római-parti szemétszedés

Május 20-án szemétszedési akcióra várunk mindenkit, akinek fontos a Római-part tisztasága. A Mi Rómaink Egyesület vezetésével és civil szervezetek közreműködésével szemétszedési akciót hirdetünk, hogy együtt

Nyárindító Játékfesztivál

  A nagy sikerre való tekintettel 2023. június 3-án (szombaton) ismét egész napos játékfeszti­vált rendez a homoludens.hu Egyesület a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. Gyerekjátékokkal

Skip to content